Меню
Вашата кошница

Hestia

Марка: Hestia
Ръчно изработени блокчета от соев восък с аромат на шоколад и ванилия.Този продукт е без фитил.Начин на употреба: Блокчето се слага в горната част на арома лампа, а отдолу се пали чаена свещ. Под влияние на високата температура, ароматното блокче се стопява и ароматизира цялото помещение.Концен..
10.00 лв.
без ДДС:10.00 лв.
Марка: Hestia
Ръчно изработени блокчета от 100% натурален соев восък с комбинация от аромат на  горски плодове.Този продукт е без фитил.40 г восък в стъклено бурканче.Начин на употреба: Няколко мечета се поставят в горната част на арома лампа, а отдолу се пали чаена свещ. Под влияние на високата темпера..
11.20 лв.
без ДДС:11.20 лв.
Марка: Hestia
Ръчно изработени блокчета от 100% натурален соев восък с аромат на лавандула.Този продукт е без фитил.40 г восък в стъклено бурканче.Начин на употреба: Няколко мечета се поставят в горната част на арома лампа, а отдолу се пали чаена свещ. Под влияние на високата температура, ароматното блокче с..
11.20 лв.
без ДДС:11.20 лв.
Марка: Hestia
Ръчно изработени блокчета от 100% натурален соев восък с комбинация от аромати на ванилия, лимон и пъпеш.Този продукт е без фитил.40 г восък в стъклено бурканче.Начин на употреба: Няколко мечета се поставят в горната част на арома лампа, а отдолу се пали чаена свещ. Под влияние на високата темп..
11.20 лв.
без ДДС:11.20 лв.
Марка: Hestia
Ръчно изработени блокчета от 100% натурален соев восък с комбинация от аромати на жасмин, люляк и цветен букет.Този продукт е без фитил.40 г восък в стъклено бурканче.Начин на употреба: Няколко мечета се поставят в горната част на арома лампа, а отдолу се пали чаена свещ. Под влияние на високат..
11.20 лв.
без ДДС:11.20 лв.
Марка: Hestia
Ръчно изработени блокчета от 100% натурален соев восък с аромат  антитабак.Този продукт е без фитил.40 г восък в стъклено бурканче.Начин на употреба: Няколко мечета се поставят в горната част на арома лампа, а отдолу се пали чаена свещ. Под влияние на високата температура, ароматното блокч..
11.20 лв.
без ДДС:11.20 лв.
Марка: Hestia
Ръчно изработени блокчета от соев восък с аромат на бор.Този продукт е без фитил.Начин на употреба: Блокчето се слага в горната част на арома лампа, а отдолу се пали чаена свещ. Под влияние на високата температура, ароматното блокче се стопява и ароматизира цялото помещение.Концентрацията на ар..
11.05 лв.
без ДДС:11.05 лв.
Марка: Hestia
Ръчно изработени блокчета от соев восък с етерично масло от лавандула.Този продукт е без фитил.Начин на употреба: Блокчето се слага в горната част на арома лампа, а отдолу се пали чаена свещ. Под влияние на високата температура, ароматното блокче се стопява и ароматизира цялото помещение.Концен..
12.40 лв.
без ДДС:12.40 лв.
Марка: Hestia
Ръчно изработени блокчета от соев восък с аромат на дива череша.Този продукт е без фитил.Начин на употреба: Блокчето се слага в горната част на арома лампа, а отдолу се пали чаена свещ. Под влияние на високата температура, ароматното блокче се стопява и ароматизира цялото помещение.Концентрация..
11.05 лв.
без ДДС:11.05 лв.
Марка: Hestia
Ръчно изработени блокчета от соев восък с аромат на горски плодове.Този продукт е без фитил.Начин на употреба: Блокчето се слага в горната част на арома лампа, а отдолу се пали чаена свещ. Под влияние на високата температура, ароматното блокче се стопява и ароматизира цялото помещение.Концентра..
11.05 лв.
без ДДС:11.05 лв.
Марка: Hestia
Ръчно изработени блокчета от соев восък с аромат на цветен букет.Този продукт е без фитил.Начин на употреба: Блокчето се слага в горната част на арома лампа, а отдолу се пали чаена свещ. Под влияние на високата температура, ароматното блокче се стопява и ароматизира цялото помещение.Концентраци..
11.05 лв.
без ДДС:11.05 лв.
Марка: Hestia
Ръчно изработени блокчета от соев восък с аромат на ванилия.Този продукт е без фитил.Начин на употреба: Блокчето се слага в горната част на арома лампа, а отдолу се пали чаена свещ. Под влияние на високата температура, ароматното блокче се стопява и ароматизира цялото помещение.Концентрацията н..
11.05 лв.
без ДДС:11.05 лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)