Меню
Вашата кошница

Връщане на стока

Как да върна/заменя продукт?

Всеки клиент има право да върне закупен от него продукт в рамките на 14 работни дни от датата на получаване. Продуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския му вид  в съответствие с разпоредбите на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ. След проверка  в  срок от 14 работни дни се възстановява сумата на купувача или се заменя продукта. 

Клиентът трябва да попълни Формуляр за връщане, който ще бъде активен след приключването на поръчката в системата (обикновено до 48 часа след получаването ѝ). Формулярът може да бъде свален от тук.

Продуктът трябва да бъде върнат на адреса на фирмата като към него трябва да бъде приложено доказателство за покупката (складова разписка/касова бележка).

Транспортните разходи по замяната или връщането на продукт са за сметка на купувача. В случай, че продуктът е доставен с дефект или има допусната грешка, разходите за връщане се покриват от нас.

Как ще ми бъде възстановена сумата?

Сумата ще бъде възстановена както следва:

• Плащанията, направени с дебитна или кредитна карта – чрез възстановяване по сметката, от която е било извършено плащането в срок от 14 дни;

• Плащанията, направени чрез наложен платеж – по банкова сметка, допълнително предоставена от ползвателя и/или чрез наложен платеж, при изпратена от страна на Клиента продукт, в срок от 14 дни.