Меню
Вашата кошница

За нас

Кои сме ние?

Ние от “В енд В Груп” ЕООД имаме опит в изграждането и управлението на различни онлайн магазини - за козметика, хранителни добавки, хранителни стоки, търговия с изкуство. Ние сме екип от квалифицирани професионалисти в различни направления - експерти в електронната търговия и дигиталния маркетинг, IT и техническа поддръжка, художници, творци и занаятчии. Целта ни е да подбираме и създаваме най-добрите продукти и да предлагаме професионална консултация на всеки клиент.

Какво ще откриете в Domestino

Предлагаме обширно продуктово портфолио с отлично качество. При нас може да намерите персонализирани подаръци, голяма колекция дъски и подноси за мезета, ръчно изработени ароматни свещи и декорации за вашия дом и офис. Всеки наш продукт е идеален подарък за семейството или любим човек. 

В Domestino предлагаме и услугата гравиране. Можем да гравираме почти всичко, което виждате в сайта, за да придадем допълнителна стойност на избрания от вас продукт. Със сигурност тук ще намерите това, което търсите.

Ценностите, в които вярваме

Ние вярваме, че клиентите ни заслужават нищо друго, освен най-добрите и най-качествени продукти. От самото начало се стремим да поставим еталон в контрола на качеството на изработените от нас продукти, така че нашите клиенти да бъдат сигурни, че получават 100% качество. Винаги се стремим да подобряваме процесите си, за да гарантираме, че предоставяме най-доброто.

Пазаруването в Domestino е лесно и просто

Искаме да ви доставим удоволствието от това да пазарувате удобно, лесно и директно до вашия дом, без да е необходимо да се редите на опашки.

Разгледайте нашия онлайн каталог, изберете подходящия за вас продукт, изберете удобен начин на плащане като кредитна/дебитна карта или наложен платеж, а ние ще направим  останалото.